Komiker André Jerman er i gang med å lage nytt show, og i den forbindelse er han ute og tester materiale.

Showet har han valgt å kalle "Ute På Prøve - Et standupshow under konstruksjon". Han skal forme og teste, prøve og feile, og har valgt Bergen og Ole Bull scene som et at stedene for nettopp dette. Med seg har han fått med seg en av Bergens egne komikere; Hans Magne Skard.

Gjør deg klar for å få lattermusklene trimmet når Jerman vitser med alt mellom himmel og jord og uredd utforsker temaer, selvopplevde historier og aktuelle saker. André Jerman, er blitt en veteran i norsk standup, og har siden oppstarten i 2004 gjort seg bemerket både på små og store scener landet over. 

Han har vært med på flere forskjellige turnéer og hatt show med noen av landets fremste komikere, og han er en mye brukt konferansier, blant annet på Latter. 

Han er også skuespiller og hadde en fremtredende rollen som Kristoffer Abel i NRKs storsatsning "Nobel" som gikk på TV høsten 2016. Han er nå aktuell i den nye TV3-serien "Henrik Uber Alles», hvor han spiller seg selv. På CVen finner man også TV-programmer som Komiker i Arbeid, 4 stjerners middag, Cruiseliv, Hjemme Alene, Beat for Beat , Tidsbonanza, Martin og Mikkelsen og Latter Live.

André Jerman er også programleder på P6 Rock, og i tillegg lager han podcasten "Støme og Jerman" sammen med makker Jonna Støme.