Chicago Truls & The Funky Five har en unik, særegen stil som utfordrer sjangrene funk, jazz og hip-hop. Bandets medlemmer har på hver sin front hentet frem det de elsker i sine respektive sjangre, som har resultert i en sound ingen andre har.

EN KUL HAUGESUNDER ved navn Truls Hagland aka Chicago Truls er gruppens vokalist og frontfigur. Med sin dype poesi og fremtredende lyrikk treffer han hver og én som hører på. Jonas «Jax» Ulleland er vår mann på saxofon. Jax bringer for alvor funk inn i bandet, sammen med Paul Brandal på tangenter – en ung herremann med legendariske trekk. Sondre Gautefald holder bandets musikalske ryggrad på plass med sine oppjazzete og dype basslinjer, tett akkompagnert av Kristoffer P. Kråkmo på gitar som spriter opp sounden med groovy riff. Og sist, men ikke minst – Håvard Dahl. Ordene presisjon og eksplosivitet blir gjort til latter... Han beveger seg rundt på slagverket som om han ikke hører hjemme noen annen plass.

Nomios:

Fra de dypeste fjorder og mørkeste kroker i vest, med inspirasjon fra det mystiske og melankolske er Nomios en smeltedigel av mangfoldige inspirasjoner.

Med historier som ryster, melodier som fanger og rytmer som brister har det uhørte blitt unnfanget i Bergen by. Bandet består av dyktige musikere fra ulike sjangre som på hver sin måte kommer til uttrykk og danner gruppens særegne stil. Musikerne er medlemmer fra tidligere og nålevende band som Nifrost, Katarina Lunde, Juicyfur og Tiebreaker og det loves en herlig mix og flørt med flere sjangre.

Salvador Dassi:

Salvador Dassis særegne space pop-rock fyller alle kroker i ethvert rom. Spennende toner fra forskjellige stilarter flyter sammen i deilig harmoni, og gjør hver låt særegen utover det normale. Dette appellerer spesielt til alle som elsker Fleet Foxes og Edward Sharpe. Sommer, kjærlighet og skjønnhet er noen av nøkkelordene han omfavner

Programmet for kvelden blir som følger: 

21:45 Salvador Dassi 

22:30 Nomios 

23:00 Chicago Truls & The Funky Five