Doddo ble hedret på årets Spellemann for sine varme og protesterende låter. I høst er han klar for å engasjere og varme publikum på Bergen Live Sessions.

I 2018 ga Doddo ut albumet ”La oss ta en idealist”. Den varme og samfunnsengasjerte platen ble svært godt mottatt av både publikum og presse. Bergens Tidende skrev blant annet: ”Vi trenger Doddos vakre og vonde ord om hverdagshat og apati”, og ga albumet fem av seks hjerter.

Spellemannpriskomiteen la også merke til utgivelsen, og ga Doddo Spellemannprisen som Årets tekstforfatter for musikkåret 2018.

I løpet av en god time tar Doddo deg med på en musikalsk reise som får deg til å både le og tenke. Han presenterer først og fremst sine samfunnsengasjerte og politiske viser, men det blir også et gjenhør med noen gamle Unge Frustrerte Menn-sanger, og kanskje synger halvbrasilianeren en bossanova eller to.

– Pønken lærte meg å spille gitar, bossanovaen satt fyr på mitt musikalske hjerte, mens bergenspopen inspirerte meg til å starte band, forteller Doddo i et intervju med TONO.

Denne kvelden på Bergen Live Sessions får vi høre Doddo sammen med Daniel Birkeland på gitar, Tor Bjarne Bjelland på perkusjon og Halvor Folgerø på kontrabass.

Aldersgrense 18+