Selv om det nå er en konfirmasjonsalder siden alles favoritt serie til å ha på i bakgrunnen rullet over skjermen, er “FRIENDS” i vinden som aldri før. Og i den anledning har Teater Pappvin avdeling Bergen gleden av å presentere forestillingen “The one where everyone drinks!”

Selv om det nå er en konfirmasjonsalder siden alles favorittserie til å ha på i bakgrunnen rullet over skjermen, er “FRIENDS” i vinden som aldri før. Og i den anledning har Teater Pappvin Bergen gleden av å presentere impro-forestillingen “THE ONE WHERE EVERYONE DRINKS!”

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte “Friends” til norsk, fant en skinnsofa, samlet 9 skuespillere og spilte det ut på en scene som en drikkelek? Could this BE anymore fun? Hiv på deg den nye FRIENDS-genseren din fra H&M og kom og ha tidenes vorspiel sammen med vennene dine Rachel, Joey, Monica, Ross, Phoebe og Chandler på Lille Ole Bull!

Da "The One Where Everyone Drinks" hadde Bergenspremiere 8. Mars, tok det helt av! Salen var stappfull og stemningen var elektrisk, så vær rask med å bestille billetter!

Dørene åpner kl. 21.00
Showstart kl. 22.00

Med:
Thomas Anthun Nielsen
Ronnie Mega Herdlevær
Aila Eckhoff Sinober
Maria Austbø Ellingsen
Lykke Kristine Moen
Hanne Mellingen
Mari Elise Haugen
Martin Næss Hald
Jørgen Valø Solheim

Idé og manus/oversettelse: Aila Eckhoff Sinober og Mari Elise Haugen