G-Jul! Full Effekt samler en fin liten gjeng for å lage hyggekveld på Ole Bull Scene den 27.12 -18


KJÆRT BARN
Petter startet som DJ i 1996, med en elendig platespiller, en radio og en kasettspiller. I 1997 holdt han sin første konsert med Girson (A-laget), som videre førte til rap-gruppen Freakshow, med blant andre John Olav Nilsen, Lars Vaular og Leo Ajkic. I 2004 ble de kåret til «Årets nykommer» på Norwegian Hip Hop Awards, NMG/G-huset så dagens lys og A-laget ble til. De var sultne kids som satte Bergensrap på kartet.
Siden den gang har Petter Beyer gjort karriere som kokk. Han har jobbet for Eivind Hellstrøm og vunnet priser, men musikken har alltid vært med ved siden av.
I 2014 byttet han ut rap med sang, og Kjært Barn ble født.
Nå har Petter Beyer fått med seg Erik Skarsbø, Dag Jørgen Quandt og Robin Baldi, og utvidet Kjært Barn til et band.
Kjært Barn har det siste året vært i studio, produsert nye låter og spisset lydbildet. De spilte sin første konsert under årets off-larm program på Internasjonalen til et engasjert og dansende publikum.
Deres første singel het «Ulver i streite jakker» og ble sluppet 23. mars. Nå er de tilbake med andre singel fra deres kommende minialbum, som slippes på det Bergenske labelet Eget Selskap (Hjerteslag, Geeta News, Silja Sol)

MACHOMAYNE har laget musikk på gutterommet siden han var åtte, sammen med pappa og storebror. Etterhvert som han har blitt eldre har han også begynt å produsere en del av sine egne beats, i tillegg til å skrive sine egne tekster og framføre dem. Etter at låten «Fidget Spinner» tok av på nettet, fikk MachoMayne varme opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. Han har også rukket å spille flere konserter under Bergenfest, og stå på scenen under Bergen G-fest på Bastionen. Med sin ungdommelige energi, og en tilstedeværelse stort sett forbeholdt artister med et liv på scenen bak seg, har han sjarmert det bergenske konsertpublikummet i senk.

SOFIE HAMRE
Bergens nye RnB-dronning heter Sofie Hamre og er 23 år. Sofie har sunget i Fargespill siden oppstarten, før hun i 2017 begynte å kore for Store P. Deres samarbeid utviklet seg, og hun
skriver nå tekster og synger over beats laget av den erfarne rapperen.
På prosjektet har hun med seg to korister – Marte Ådland og Anney Niyokindi – som bidrar med både sang
og koreografi.

Sofie Hamre synger om tanker hun har om verden og hverdagen rundt seg, i en sjanger som er lite utforsket i Norge.
Tekstene er personlige og finurlige, og skaper sammen med
beats og korister et lydbilde som man blir glad av.Sofie har kun gitt ut en singel, «Stedet», men har allerede spilt på Landmark, Feriekolonien USF, BT-lydsjekk og Dragefjellet Minifestival.
I august stod hun og koristene hennes som eneste kvinnelige artister på scenen under Bergen G-fest.

Sofie bruker høsten på å spille konserter og ferdigstille sitt debutalbum.

18.års aldersgrense