Unike Hollow Hearts leverer knakende god americana med sterke innslag fra både pop- og rock-sjangeren. De har på rekordtid etablert seg som et av de mest spennende bandene i Norge, med et rykte på seg for å levere svært gode og stemningsfulle live-opptredener. Må oppleves! 

Etter et travelt 2018 med hektisk turnevirksomhet, blant annet på mange av landets største festivaler, kommer bandet nå ut med nytt album. Dette markeres selvfølgelig med ny releaseturné hvor de skal spille flere titalls konserter innenlands i tillegg til at det er duket for bandets aller første internasjonale konserter (Tyskland og Sveits). 
 
Releasekonserten i Bergen er lagt til ærverdige og intime Ole Bull scene, samme scene som de bergtok publikum fra januar 2018.
 
Bandet består av Ida Løvheim (vokal, gitar), Christoffer Nicolai Mathisen (gitar og vokal), Ida Karoline Nordgård (bass og vokal), Mikael Pedersen Jacobsen (trommer og vokal) og har sitt utspring fra Tromsøs yrende musikkmiljø. Velkommen til releasekonsert med Hollow hearts!