LILLE HAVANNA & BERGEN VISTA SOCIAL CLUB

Lille Havanna & Bergen Vista Social Club har solgt ut konserter hver måned siden 2015. Showet har blitt en solid institusjon og flaggskip for Cubansk og Latinsk musikk, dans og har med det etablert seg som et av de beste og mest energiske latinske show i Norge noensinne. Heftige danseshow med Cuba Norge Dans i pausen samt lokale og internasjonale gjester topper det hele. Hver gang!

------------------------------------------------------
Bergen Vista Social Club

- Jone Daiyen ..................................... Vokal & Fløyte
- Hades Hernandez Rodriguez ........... Vokal & Perkusjon
- David Pavels ..................................... Gitar & Vert
- Luison Capote ................................... Vokal & Perkusjon
- Ole Amund Gjersvik ........................... Bass
- Øystein Kvinge ................................... Piano
- Lady Albatross ................................... Saksofon
- Are Ovesen ............…………………......... Trompet
+ Special Guests: NEFTA LEE (Tuyo)

- Tor Erik Solem ................................... Lyd & Lys
- Danseshow med Cuba-Norge Dans v/ Glesniel Pérez og BSI Dans v/ Bruno Esteban Rojas
- Produskjon: David Pavels

------------------------------------------------------

GRAND SESONGSTART & SUPERFIESTA! VI FEIRER 4 ÅR!

- Siden oppstart av både Lille Havanna & Bergen Vista Social Club i 2015, har det blitt en eksplosiv latinbølge i Bergen.
Den vokser hele tiden og Lille Havanna har utvilsomt vært flaggskipet etter en strålende serie over hele åtte(!) sesonger i rekken på Ole Bull Scene Og nå feirer vi 4 år med heftig og folkelig SuperFiesta hvor mange tusen mennesker har funnet veien igjennom årenes løp.

- Bergen Vista Social Club er i solid toppform etter rekordmange konserter i 2019: Blant annet utsolgt Cubansk uke på Statsraad Lehmkuhl og offisielt husband for selveste Tall Ship Races 2019 i 3 dager med svært mye god omtale fra både BT, BA. Utetrend m.m. I tillegg har BVSC blitt et yndet eventband for både store og små bedrifter. Det er med andre ord MYE vind i seilene og mye spennende i vente:

- Denne sesongen gir BVSC også ut sitt første album som er spilt inn live i selveste Villa Grieg Studio på Trollhaugen med Alexander Grieg. Utgivelsen blir annonsert seinere denne høsten med egen release-konsert.

I tillegg blir det danseshow med både Cuba-Norge Dans og BSI Dans + heftige gjesteartister!

- www.facebook.com/bergenvistasocialclub
- Instagram: @bergenvistasocialclub
- Produsent: David Pavels

------------------------------------------------------

DANS MED CUBA NORGE DANS & CO

- Danseskolen Cuba-Norge Dans har igjennom disse sesongene etablert seg solid i Bergen og har vært med siden starten i 2015 med sine populære danseshow på Lille Havanna. De er blitt kjent for sine smilende og energiske instruktører fra både Cuba og Norge, men er også godt med på filosofien om at alle kan være med å danse.

- Lille Havanna er ingen konkurranse, men et sted hvor alle uansett alder og ferdigheter vil være 100% inkludert. Alltid!
Vi får også besøk av andre danseskoler og instruktører. Noe som gjør danseshow i pausen til et høydepunkt, og ikke en pause.

- Cuba-Norge Dans arrangerer alle mulige kurs og arrangerer også større dansefestivaler flere ganger i året med internasjonale instruktører og solid dedikasjon for alle uansett ferdigheter og nivå.

- www.facebook.com/cubanorgedans
- Instagram: @cubanorgedans

- Sjekk ut live danseshow med Adri Mena: https://vimeo.com/259487799

------------------------------------------------------

MILJØ! SUPERFIESTA!

- Et virkelig godt og voksende miljø for både dans og superfiesta med mennesker fra alle mulige land og generasjoner har gjort Lille Havanna til et av de mest populære månedlige event i Bergen i nyere tid. Men også blant de største latinske event i Norge. Folk reiser langt for å få med seg Lille Havanna. Vi har til og med fått stamgjester helt fra USA. Folk reiser langt for å få med seg et slikt show - og alle er velkommen.

SPECIAL GUESTS!
- Lille Havanna har også jevnlig besøk av lokale og internasjonale musikere og dansere som fyrer opp magien som kun kan oppleves med Lille Havanna på Ole Bull. Ekstra krydder igjennom sesongen skaper alltid ekstra spenning, hver gang!

------------------------------------------------------
BILLETTER
- Vi vil gjøre oppmerksom på at det ikke er forhåndssalg av billetter. Kom i god tid for å sikre billetter til Lille Havanna. Her blir det alltid folksomt! Dørene åpner kl. 23.30, men anbefaler å komme 23.00 for å unngå for mye kø.

- Sted: Ole Bull
- CC: 120,-
- Dørene åpner: 23.30

PRODUSKJON:
- Lille Havanna er en produksjon satt opp i samarbeid mellom David Pavels og Ole Bull Huset med oppstart september 2015. Showet har gått månedlig over 8 fulle sesonger for fulle hus med Bergen Vista Social Club. Vi er nå inne i sesong 9.

-------------------------------------------------------
PRESSE/BOOKING/KONTAKT:
- www.facebook.com/bergenvistasocialclub
- Instagram: @bergenvistasocialclub
- www.olebullhuset.no
- davidpavels@gmail.com

 

Velkommen/Bienvenidos/Welcome