Miami Vice Machine feirer i år 20 år! Bandet har tatt 80-tallet på alvor, og de fyller et skrikende behov. Endelig et band som er trofast mot alle de vidundelige tonene en synthesizer kan frembringe. Puddelrockerne ga heavymusikken en helt ny dimensjon, og heller ikke dette faktum går disse dyktige musikere hus forbi. To karismatiske vokalister tar oss sammen med et brilliant band med på en reise tilbake i tid, til en epoke da håret skulle være stripete, sprikende og dunste av gele, fargene skulle være i pastell og neon, og musikken skulle være syntetisk og fengende.

 

Medlemmer:

E-mahl – vokal (Kurt Andreassen)

Millie Vavildi – vokal (Ingeborg Rydsaa)

Frankie Hollywood (Frank Robert Fauskanger)

Maxwell Jump – synthesizer (Vidar Lidtun)

Guran Guran – trommer (Magne Trengereid)

Rubik Cube – bass (Knut Aafløy)

 

John Holmes band, Bergens eldste, beste og eneste discoband John Holmes band er det originale showbandet fra Bergen. Siden starten i 1993, har John Holmes band levert rå discomusikk fra en rekke scener over hele Norge.

Bandet vokste frem som et felles prosjekt der musikere fra kjente band som Pogo pops, Barbie bones og Radiofantomene kom sammen for å ha det moro, og lage show for egen og andres del. Bandets første periode, som varte fra -93 til -96, stammer fra den etter hvert mye omtalte bergensbølgen som oppstod tidlig på nitti - tallet.

I løpet av denne perioden etablerte bandet seg som et solid og karismatisk underholdningsband med opptredener på arrangementer som Uken på NHH og under studentfestival på samfunnet i Trondheim. Bandet fikk via presse og direkte tilbakemelding fra arrangører og publikum særlig god tilbakemelding for en evne til å lage god underholdning og for å spre glede og entusiasme for begistrede tilhørere.

Etter et opphold på 7 år grunnet studier og andre forhold ble bandet gjenforent i 2001. Trangen til å kle seg ut som medlemmer i kult- bandet Village people og å spille tøffe discolåter, ble for påtrengende for bandets medlemmer. I 2003 ble derfor John Holmes band gjenetablert som byens ledende underholdningsband.

Fra 2003 har John Holmes band, bestående av Viggo Krüger, kjent fra Pogo pops, Espen Lien. kjent fra Barbie Bones og den 12 mann, Rune Kogstad. kjent fra Barbie Bones og den 12 mann, Rune Solberg, kjent fra Sissy Wish og Mathias Tellez, Roar Ruus Finsås. kjent fra Radiofantomene og Inge Svege, kjent fra Radiofantomene, spilt sammen i en rekke sammenhenger og gjort stor suksess, blant annet under utdeling av BT - pris og for TV 2 i forbindelse med Gull rute show.

Vårt mål med musikken er å få publikum til både å smile og danse. Vi ser på kombinasjonen med humor og dans som en særlige viktige ingredienser i våre liv og vil gjerne dele dette med andre. Bandet passer derfor best til arrangementer og konserter der publikum setter pris på at musikken skal være tøff og drivende og at sceneshowet skal være morsomt og kommuniserende.