I Podcasten Støme og Jerman møter du hver uke de to standupkomikerne, André Jerman og Jonna Støme, som oppdaterer gamle og nye nyheter, diskuterer livet som single fedre, litt midtlivskrise, aktuelle saker enten fra media, eget eller andres liv og andre uhøytidelige temaer. I tillegg inviteres alltid en gjest, både kjente og ukjente, til en uformell prat. 

Ideen bak Støme og Jerman er å binde sammen det private, det humoristiske og det seriøse. Gjennom intervjuer med kjente eller aktuelle gjester, får vi stilt vår egen og våre lytteres nysgjerrighet, tatt opp gjestens aktuelle, interessante, morsomme eller ”hemmelige” saker, men mest er det selvfølgelig bare tull og tøys.

Siden de to gutta arbeider som komikere, har de tilgang til et enormt nettverk av kjente personer, komikere, musikere, skuespillere og andre aktuelle gjester, som kanskje ikke ville stilt opp i et intervju på samme måte et annet sted.

Støme og Jerman laget podcast i tre år, og har rundt 10.000 nedlastninger i uka, som er en grei lytterskare, med tanke på at den er forholdsvis ny og kun blir annonsert via sosiale medier. Målet og ønsket er selvfølgelig betydelig høyere lyttertall.

 

Støme og Jerman – podcast

Produseres av Moderne Media

Av og med: Komikerne Jonna Støme og André Jerman

Lyttere: Ca 45.000 pr mnd