Doddo og Pogo Pops vandret nedover de samme gatene. De hang med de samme folkene, de drakk fra de samme kranene og de tjangset på de samme damene. Uten at de var klar over det lyttet de til den samme musikken, de hadde de samme drømmene, og de spilte på den samme Flipper-maskinen. Men de snakket aldri sammen. Det ble med et hei eller et nikk i forbifarten Det skulle gå en mannsalder før de pratet med hverandre. Da møttes de tilfeldig på et bakrom, og der ble hei til prat og nikk til klem. Da gikk det opp for dem at de hadde sansen for hverandre. Guttene i Pogo Pops fortalte at “Jeg vil bare ha en mann” fikk dem til å smile, mens Doddo innrømmet at “Man inside my head” får han til å gråte. Det gikk opp for dem at de fortsatt hadde den samme musikksmaken at de fortsatt hadde den samme lidenskapen. Ingenting var endret. De drømte om å lage den perfekte låten. De drømte fortsatt om at sangene deres skulle nå frem, lyttes til og nynnes. Det tok ikke lang tid før Pogo Pops hadde invitert Doddo med på deres tradisjonelle romjulskonsert.

Årets romjulskonsert på Ole Bull scene blir en opplevelse. Pogo Pops og Doddo inviterer til fest, og det blir gjenhør med gamle slagere og nye sanger. Doddo huskes fra Unge Frustrerte Menn. Bandet med de underfundige og naive sangene som var fulle av lengsel etter kjærlighet. I år er Doddo aktuell med albumutgivelsen “La oss ta en idealist.” 

Pogo Pops er bandet som aldri slutter med å produsere hits.  Det går krystallklar poplinje fra The Great Fall i 1992 til Bright lights i 2017.

Med seg på scenen har Doddo bassist Halvor Folgerø, gitarist Daniel Birkeland og trommeslager Tor Bjarne Bjelland.

Pogo Pops er Frank Hammersland (bass og vokal), Viggo Krûger spiller (gitar )og Nikolai Hamre (trommer).