All verdens tid med Roar Brekke tilbake! Ole Bull er strålende fornøyd med å kunne ønske velkommen til en ekstra-ekstraforestilling med denne herlige vitaminpillen av et show. Siden premieren hos oss har det blitt nesten 100 forestillinger over hele landet. Den ble også nominert til Nrk`s humorpris for «Beste standup». 
 
Roar Brekke har i alle sine humorshow treffende observasjoner, og i ”All verdens tid” er det tid som er den røde tråden. Roar undrer seg nemlig over dagens tidsklemme. Det betyr humor rundt Facebook og selfie-generasjonen, om slowfood og ferdig utblandet saft, om krangler med samboeren helt uten ord…

Han spør seg hvorfor folk tatoverer kinesiske visdomsord på ryggen, hva betyr egentlig ”fortere enn svint” og sammenligner dagens mobiltelefoner med tallskivetelefonene. Ikke minst bruker han musikk og ubeskrivelig kroppsspråk for å trylle frem gaplatteren. Som når han er flue i slow motion, deltar i ”Trim for eldre” eller gjenopplever discobølgen. 

Som det er skrevet i flere strålende anmeldelser – dette er en forestilling for flere generasjoner. 

Som oppvarmer er ingen ringere enn den herlige arkivaren fra Voss, Rune Lothe. For de fleste kjent som den herlige, ukjente komikeren i suksessen som skapte "Julegøy" på Ole Bull scene i desember/januar.

Dra med deg samboeren, svigermor eller vennegjengen – velkommen til latterfest!