Sigrid Moldestad var første artist ut i konsertserien Bergen Live Sessions for ti sesonger siden. I januar er hun endelig tilbake!

Som band har de kanskje aldri vært bedre. Sigrid Moldestad har i flere år jobbet tett med sine bandmusikere, men siste året med turnering og den nye platen ”Vere her” i bagasjen har utviklet uttrykket ytterligere. 

Genreoverskridende, folkemusikk, rock, visepop. Det er vanskelig å sette Sigrid Moldestad sin musikk i bås. ”Musikk for både hjerte og hjerne”, skrev Aftenposten om albumet som kom senhøsten ifjor, produsert av Yngve Leidulv Sætre. 

”Sigrid Superstar” skrev anmelderen etter konserten på Vossajazz i vinter. Superlativene og gode anmeldelser for både de nye sangene og konsertene har vært mange. 

Nå kommer de endelig tilbake til Bergen for en helaften på Bergen Live Sessions. Sigbjørn Apeland (trøorgel/rhodes/piano/vokal), Jørgen Sandvik (gitarer/vokal), Kåre Opheim (trommer/vokal), Roald Kaldestad (gitarer/vokal), Anders Bitustøyl (bass/vokal) og Sigrid Moldestad (vokal fele/hardingfele/tenorukulele)