Tenorane og pianisten Steffen Horn kommer med sitt nye konsertshow til Ole Bull Scene!

Gruppen leverer en forestilling smekkfull av klassiske perler, selvironiske betraktningar, en slump alvor og store mengder humor.

Publikum får oppleve vare og kraftfulle tonar, spenstig koreografi, humørfylte sprang og ei mengde overraskingar. Dei vil framføre kjente og mindre kjente klassiske verk, opera og operette-slagerar, viser og popsongar, og dei syng, for det meste, på norsk

Regi og koreografi: Tomas Glans
Manus: Andreas Birger Johansen

Medvirkende:
Henrik Hundsnes – Sang
Aasmund Kaldestad – Sang
David Fielder – Sang
Steffen Horn – Piano

Gjendiktninger av Ragnar Hovland, Arnt Birkedal, Per Olav Kaldestad og Tore Nysæther. Ingrid Bjornov har levert en tekstene.

Pressen har sagt:

«Tenorer tok bare desserten» har Tidens Krav som overskrift etter operagallaen under Operafestuken i Kristiansund. Og fortsetter med:
«Vakkert, morsomt, iørefallende, ellevilt og stormende jubel»
«Dei tre Tenorstemmene var som balsam for sjela, som ren fløte – ubeskrivelig vakkert.
Og fortsetter med: «Moderne og klassiske perler kom på rekke og rad, og da de fremførte en Beatles- klassiker som var oversatt til norsk, ønsket vi at de ikke skulle slutte å synge.» Skriv Namdalsavisa.
«Perfekte entertainere» har Gjengangeren som overskrift.
«Det er sjelden man opplever så helstøpt entertainment. Hver eneste tekst ble iscenesatt og spilt ut som små skjetsjer. Musikalsk sett var det helt perfekt.»
Og fortsetter med: «Horn spilte fletta av de fleste og viste hvilken eminent pianist han er.»
«Leikne, men også dønn seriøse…tett på det perfekte» terningkast 6, Tysvær Bygdeblad
«Lattermuskler og ører fikk svært god valuta» (Terningkast 5) skreiv Tom Skjeklesæther i Halden Arbeiderblad etter premieren i august.
«Livlege og lealause» har Hallingdølen som overskrift etter konserten under Festspillene i Nesbyen. Og avslutter med: «Hadde det vore opp til publikum, måtte Tenorane og Steffen Horn køyrd Da Capo»