The Last Internationale tok Bergenfest med storm i fjor sommer. I august er de allerede tilbake i byen!

Bluesrockerne er også booket til Parkenfestilvaen i Bodø og festivalledelsen uttaler seg svært begeistret om deres opplevelse med bandet på Bergenfest 2018. Gøran Aamodt i Parkenfestivalen sier følgende:

– Vi var en delegasjon som så The Last Internationale under fjorårets Bergenfest og vi booket bandet så og si på stedet. En råere vokalist og frontfigur skal man lete lenge etter, og de framstår som den perfekte symbiosen mellom Joan Jett sitt Runaways og en blanding av White Stripes og The Black Keys. Et fyrverkeri av herlig skitten bluesrock, rett og slett.

Kritikere mener at The Last Internationale representerer fremtidens rebelsk rock. New York-bandet omtales som ekte, Iidenskaplig og intime, og hylles for sine sterke liveopptredener. De har turnert sammen med storheter som Robert Plant, Neil Young, Kings of Leon og Lenny Kravitz, for å nevne noen. En annen som sprer godord om bandet er Tom Morello fra Rage Against The Machine og Prophets of Rage:

- The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower.