TIDIG – Sommerens hotteste stand-up!

Vi har samlet de beste av de beste til tidenes sommer-stand-up på Ole Bull Scene. Sjarmerende Christian Mikkelsen, stjerneskuddet Jonis Josef, rappkjeftede Hanne Indrebø og ufiltrert vittige Christoffer Schjelderup er bare noen av komikeren som står på scenen. Dette blir et fyrverkeri av et show som vil gi deg kneproblemer og hes stemme i ukesvis. Tidig!

Christian Mikkelsen startet sin standupkarriere i Bergen og det var også her han begynte i Bare Moro Impro. Det tok ikke lang tid før Christian ble headhuntet til NRK og resten er som de sier, historie! Det er ikke uten grunn at NRK fikk kloen i Christian, for sjeldent har man sett en fyr som har vært så naturlig morsom og hørt mer hjemme på en scene. Som vi sier i Bergen: Mikkelsen er bare gjennomført tidig! Han vant Komiprisen for årets gjennombrudd i 2016 her i byen og ENDELIG er han tilbake!

Jonis Josef er på vei mot noe skikkelig stort. Bergen var den første byen i Norge som hadde ham som headliner og det var også den første byen som booket han ut fra Østlandet og han har vært en bergensvenn siden starten. Og det er ikke rart, for bergensere elsker morsomme folk, og siden starten er det ikke bare vi som har oppdaget at denne unge karen fra Gulset har talent. I år fikk han sitt store gjennombrudd med gullrute-nominasjon for serien “Kongen av Gulset” – laget, skrevet og spilt av Jonis Josef selv. Har du ikke sjekket den ut, så gjør det NÅ! Kongen av Gulset er som en norsk variant av Chris Rock sin “Alle hater Chris”, bare mye, mye tidigere!

Christoffer Schjelderup ble kåret til Norges beste standupkomiker i 2014 av komikerne i Norge og har siden bare blitt bedre og bedre. Hans kritikerroste show “Tro Hat og Ærlighet”, fikk 5’ere av alle tre bergensavisene og ble en stor suksess, og Christoffer var også med på publikumssuksessen Julegøy, her på Ole Bull Scene. Christoffer er kjent som en kompromissløs komiker som sparker alle veier inkludert mot seg selv og har over flere år blitt et anerkjent navn i både i Bergen og utover bygrensene.

Hanne Indrebø er en av de nye, fremadstormende komikerne i Bergen, som med sin rappkjeftede og breiale stil har blitt en snakkis i humormiljøet. Hanne er naturlig morsom, og sammen med makker Marianne Dale, står hun bak den herlige podcasten “Podpikene”, som er en slags bergensk utgave av “Tusvik & Tønne”. Hanne kom seg nettopp til finalen i “Roast Battle”, hvor de jaktet på å finne Bergens morsomste drittslenger, og er en av de Stand Up Bergen har mest troen på i årene fremover. DET sier ikke lite!

Dette blir helt latterlig bra!