El Regn spiller låter fra debutalbumet Steinbyen fra 1982 ispedd andre godbiter fra bandets herlige katalog!

Noen skaper trender, andre følger dem. Og så har du de som graver ut sin helt egen ukopierbare nisje. Slik er det med Bergens egne Elektrisk Regn (El-Regn). Bandet, som ble startet av frontfigur, vokalist, gitarist og låtskriver Dennis Reksten i 1978, er en institusjon i rockebergen som aldri har sluttet å inspirere. Og du kjenner ikke Bergens musikkhistorie om du ikke kan din El Regn!

Debutalbumet "Steinbyen" ble utgitt på vinyl på Apollon Records i 1982 og vinylutgaven blir i dag regnet som et klenodium for samlere. I dag, hele 40 år senere, er mange av låtene fortsatt skremmende aktuelle og stadig nye generasjoner oppdager bandet.

Elektrisk Regn var et av de første bandene i nyveiv-bølgen som for alvor gjorde seg gjeldende da 70-tallet gikk over i 80-tallet. Bandet sang på gatebergensk med Rekstens lett gjenkjennelige, samfunnsrefsende penn som fremste våpen. De satiriske og morsomme tekstene har blitt gjengitt i mange fora opp gjennom årene. 

I dag forbinder mange Dennis Reksten med den legendariske rockeklubben Garage, som ble lagt ned i 2018, ikke lenge etter at Dennis pensjonerte seg. Han har vært en hjelpende hånd for alt fra superstjerner til ferske bergensmusikere som ikke helt vet hva de holder på med. Denne tirsdagskvelden på Ole Bull er det Dennis som selv skal stå på scenen og vi gleder oss stort til å ta imot ham og resten av El Regn!Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions våren 2023.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside