med Torbjørn Økland, Elisabeth Vannebo og Damekore

Elin Furubotn, en av landets fineste låtskrivere innen visepop og singer/songwriter-tradisjonen , er ute med sitt åttende album BLIKK. Hun feirer 20 år som plateartist og er på en lang Norgesturne sammen med Torbjørn Økland. De har hatt mange konserter sammen siden Økland sluttet i Vamp for få år siden, og høstet strålende kritikker. 

Elin har hatt en rekke låter på NRK radio og en av de mest kjente låtene er nok duetten hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester; «Så lett det kan ver» (2014). Elin har også gitt ut album internasjonalt og turnert i Tyskland, norske tekster til tross.

Furubotn har en fantastisk formidlingsevne på scenen, med sin stemme og sin gitar. Tekstene er gjenkjennbare for folk flest og publikum kan glede seg til en varm og intim konsertopplevelse, med en god dose humor og kloke betraktninger omkring livet. 

En stor overraskelse denne kvelden er at  «Damekoret»  - et rykende ferskt kor i Bergen hvor fleirtalet av medlemmane har tilknytning til kulturfeltet, også dukker opp, og skal synge en av låtene til Furubotn, med spesialskrevet arrangement av Elisabeth Vannebo. Koret fokuserer bl.a. på å løfte nålevende komponister og Benedicte Sjøvold er korets engasjerte dirigent! 


Foruten digital utgivelse av jubileumsplata BLIKK, har Furubotn med seg fersk CD og Vinyl i kofferten, designet av kunstneren Per Dybvig.