Erlend Ropstad

Det finnes en tid for alt, og nå er tiden inne for å spille solokonserter!

Planen var at Erlend Ropstad skulle slippe sitt 8. soloalbum 18. September 2020, og hadde en turné med fullt band og stor produksjon over hele landet i oktober. Siden dette ikke er sesongen for svett storformatsrock, på grunn av pandemien, så kastet Erlend seg rundt og gjorde om høstens turné til en soloturné, noe han har hatt lyst til å gjøre i lang tid.

Erlend alene på en scene, med piano og gitarer er jo ikke ukjent for ham selv eller publikum. Erlend har på en måte en egenskap som gjør at han kan formidle sangene 1 til 1 med alle i salen på en gang. Og selv om alle må holde god avstand til hverandre disse kveldene, så betyr ikke det at ikke musikken kan komme nærmere. Og så er det absolutt en strålende måte for Erlend og alle arrangørene å holde hjulene i gang.


Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Viktig info: Grunnet at stolene på Ole Bull Scene er plassert parvis vil det kun være mulig å kjøpe henholdsvis 2, 4 eller 6 billetter (ikke 1, 3 eller 5). Når du kjøper billettene må du legge inn navn og telefonnummer på alle som du kjøper billett til.

Unummererte sitteplasser, garderobe inkl. i billettpris
Aldersgrense 18 år - vergeordning
Bar m/ øl og vin
Foto og lydopptak forbudt

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions høsten 2020.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside