I årevis har @foreldrefella laget humor om foreldrelivet på Instagram, nå har hun endelig tatt fjaset sitt fra skjerm til scene.

EGENTID er Kristin Nordvoll Morks første solo-show der både hun selv, hverdagsrotet, kjønns- og foreldrerollene får gjennomgå. Hun bjuder på nok en humoristisk helaften spekket av hysteriske betraktninger over foreldrelivet. Etter å ha turnert rundt om i Norge med stor suksess det siste året er hun endelig tilbake i Bergen etter å ha forelsket seg i Lille Ole Bull Scene forrige gang hun sto der.

Unn deg litt egentid, unn deg et kvardagslivsnært standupshow til ære for alle kokker, sjåfører, hushjelper, administrerende direktører og alle som av og til føler seg som familiens litt slitne limstift. Lørdag 10.februar kan du unne deg selv en velfortjent morsdagsgave.

Velkommen til husmorferie for en kveld!

Rullestol: Tlf. 5521670
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.