Frugaard

Omsider! Etter tyve år i musikkbransjens kulisser som musiker, låtskriver og produsent for en rekke anerkjente artister er Frugaard, eller Reidar F. Opdal, endelig klar med sitt norskspråklige debutalbum "Egentlig". Frugaard har i den forbindelse trykket på alle røde knapper og lagt releasekonserten til ærverdige Ole Bull scene.

I 2010 ble den første låten skrevet og nå, 11 år senere, står Frugaard på scenen i hjembyen for første gang. Musikalsk befinner albumet seg i et rått, men varmt landskap der akustiske og elektroniske elementer smelter sammen med modulærsyntese i spissen. Albumet handler om å være menneske i dag, om de indre kreftene som virker i hver og en, om tosidighet, lys og mørke og om sårbarhet i møte med verden og seg selv. Med dette som utgangspunkt er ”Egentlig” et unikt, men også særs viktig bidrag til norsk musikk.

I tillegg til nå å være fast musiker for Unni Wilhelmsen, Josefin Winther og ORBO, kan en nevne musikalske meritter som to spellemannspriser, henholdsvis med ORBO & The Longshots (2008) og Gina Aspenes (2013), årevis med turnéer i både USA og Europa, samt produsent og låtskriver på flere kritikerroste album.

Med seg på scenen denne kvelden har Frugaard to svært kompetente musikere, Kristian F. Tvedt og Mats P. Austgulen. Sammen leverer de ekte musikk med stor spennvidde og rå nerve.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:00

Servering :
Alle rettigheter
Aldersgrense: 18 år

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Varighet: 90 min
Ingen rabatt for ledsager


På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull.
Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.