Musikk folkens!

Etter 30 fulle hus med stormende jubel på Lille Ole Bull er Gisle Børge Styve og Heine Totland klar for en ny runde i 2019.

Forestillingen ble anmeldt til terningkast 6 og når den er tilbake i Bergen har den vært i Oslo og på turne i store deler av landet.

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mere sammen enn å spille mange forestillinger, har de etablert et svært trofast og stadig større publikum. Tilsammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

"Musikk folkens!" er en musikalsk humorforestilling av høy kvalitet. Styve/Totland briljerer med sin musikalitet og evne til å få frem en god latter i møte med publikum. Denne gangen utvides også det musikalske utrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av ny mandolin, piano og et Hammond B3 fra 1959. Forestillingen starter der den forrige sluttet. Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner.

Du kan glede deg. Nå blir det Musikk Folkens!