Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.

I dette foredraget forteller obersten i tv-suksessen Kompani Lauritzen historien bak de mange utfordringene deltakerne møter, og om det unike fellesskapet, mestringsfølelsen og opplevelsene de får. Med bakgrunn i egne erfaringer fra Forsvaret og andre arenaer og erfaringene fra tre sesonger med Kompani Lauritzen, forklarer Dag Otto Lauritzen hvordan viljestyrken virker, og gir konkrete tips og råd om hvordan publikum selv kan hente frem krefter de ikke aner at de har, for å utfordre og utvikle seg selv.

Velkommen til en spennende og inspirerende kveld om mestring, vilje styrke og fellesskap, der Dag Otto tar deg med “bak kulissene” i Kompani Lauritzen og forteller om metodene som brukes for å skape en av TV 2s største seersuksesser!

________________________________________

Dag Otto Lauritzen er en tidligere norsk syklist med blant annet en tredjeplass i OL. Han var den første nordmannen som vant en etappe i det prestisjefylte Tour de France. Han er ekspertkommentator på TV 2, har bl.a. vunnet Mesternes mester, og er sammen med Kristian Ødegård skaperen av realityserien Kompani Lauritzen.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 19:30

Varighet : 120 min

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : Ingen aldersgrense

Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Grupper og hotellpakker tlf : 55 216170 / 09901
Rullestol : tlf 55 216170

Artistens nettside