Bergen Live presenterer:
Janove Solo

Fredag 4. september slipper Janove en ny EP og legger deretter ut på Norgesturné for maks 200 personer.

Artisten forteller selv:
Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4 september og fysisk på vinyl lørdag 5 september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler.

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:
"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»


Unummererte sitteplasser
Aldersgrense 18 år - vergeordning
Bar m/ øl og vin
Foto og lydopptak forbudt

Dørene åpner kl. 17.00
Konsertstart kl. 18.00
Varighet: ca 1 time og 30 minutter

Gruppesalg: Tlf. 55216170

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside