Årets gøyeste juletradisjon er tilbake; slickere, strammere og vittigere enn noen gang! Drømmeteamet består av Thomas Giertsen, Jonis Josef, Espen Beranek Holm, Jan Tore Kristoffersen, Hanne Mellingen og Dangfart Tønnesen.

Thomas Giertsen er selveste gudfaren i norsk underholdningsbransje, kjent fra bla. «Helt Perfekt», «Mandagsklubben» og utallige stand-up forestillinger. Ingen får så god kontakt med publikum som han og med Thomas som kveldens konferansier kan alt skje. 

Jonis Josef, også kjent som «Jørnis» sikret seg Gullrutenpris for NRK-serien «Kongen av Gulset» og var med å skape og spille i humorserien «Kasko». Han er også en dreven standup-komiker kjent fra bl.a. «Latter live». 

Med på laget er også Espen Beranek Holm. Han begynte karrieren som rockeartist på åttitallet med den kontroversielle singelen «Dra Te Hælvete», og inntok senere humor- og revyscenen i forestillinger med bl.a. Are Kalvø, Christine Hope og Marit Voldsæter. 

Bergens egen standup-komiker Jan Tore Kristoffersen har bl.a. vunnet prisen for «Beste Nykommer» under «Den Store Norske Humorfestivalen» og vært fast oppvarmer for Dag Sørås. Han står jevnlig på klubbkveldene til Standup Bergen og er i tillegg ofte å finne på «Latter» i Oslo. 

Skuespiller og sanger Hanne Mellingen vant publikumsprisen under Pernilleprisen, for sin innsats i «Hekseringen» og «Annie» i 2021. Hun er også fast medlem av improgruppen «Tull på Bull» på Lille Ole Bull. 

Rosinen i årets Julegøypølse er Facebook fenomenet Dangfart Tønnessen. Bergens kuleste «88-åring». Han ble en farsott på sosiale medier da han trillet rundt i Bergen på sitt elektriske rullebrett. 

Og med det er årets Julegøy-team komplett!
Gled deg til årets gøyeste juletradisjon!

Showpakke: Kjøp hotell og billett til Julegøy


Garderobe inkludert


Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.