«Julenatt» på Ole Bull Scene
Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen ønsker velkommen til konserten som garantert gir deg den varme og gode julestemningen!

Med smittende glede og glimt i øyet, akkompagnert av noen av landets fremste musikere, får vi servert en herlig blanding av kjente, kjære og nære julesanger, store juleklassikere og noen av de mest populære låtene fra artistenes egne karrierer. Her er det bare å lene seg tilbake og la freden senke seg!

Hele Norges Wenche Myhre rundet 76 år i år – og er mer aktiv enn noen gang! Hun kan se tilbake på en fantastisk karriere i flere land, både som artist og skuespiller. Sanger som La meg være ung, Katta vår, Vinter og sne, Gi meg en cowboy til mann, 66 og Vi lever har blitt allemannseie for generasjoner, og Wenches sanger har fulgt oss som lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien og norske hjerter med Har en drøm og Ei hand å holde i på 80-tallet, og har siden den gang imponert med sitt brede musikalske spekter – fra pop og soul til blues og latinamerikanske rytmer.

Tenoren Emil Solli-Tangen ble som en av de yngste søkerne gjennom tidene tatt opp til Statens Operahøgskole i Oslo. Emil gjør med sin store stemme konserter og operaroller over hele landet og har et bredt repertoar bestående av alt fra norske viser til crooner-låter og operaarier. Julenatts musikere er som alltid hentet fra øverste hylle; Frøydis Grorud (saksofoner og fløyter) og Trond Lien (kapellmester, tangenter).Rullestol: Tlf. 5521670
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.