Malene Markussen er en artist og låtskriver bosatt i Oslo som har sine røtter i det pop-elektroniske lydbildet. Musikken henter inspirasjon fra artister som Sia, Røyskopp og The Midnight med fokus på sterke melodier og meningsfulle tekster på norsk. Målet å lage musikk som kan røre og inspirere lytteren slik hun selv har blitt rørt og inspirert av musikken opp gjennom livet.

Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og i 2016 gav hun ut sitt debutalbum «Aldri I Ro». Et svevende og melankolsk pop album om å alltid bevege seg fremover.

Etter debutalbum Aldri I Ro, slo Malene seg sammen med produsentene Peter Michelsen (Donkeyboy) og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og jobbet med flere singelrekker for å bygge seg opp som artist. Singelrekkene inkludert singelen Dypere Dypere og Det Brenner som begge har blitt listet på blant annet New Music Friday.

Under Vann
Mai 2019 ble Malene Markussen sitt andre soloalbum Under Vann løslatt. Et album som formidler tanker, erfaringer og følelser som ellers kan være vanskelig å snakke om. Albumet ble ble godt tatt i mot og endte blant annet opp som ukas album hos Nps Music. Gjennom albumet ønsker artisten er å vise lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp.