Metteson slapp nylig sin tredje singel “Harder” via Bergenslabelet LEKK.

VG gav singelen en femmer og Anna Nor Sørensen (NRK P3) skriver: “Det er bare å rydde plass mellom Perfume Genius og Porches til Metteson i spillelista di først som sist, for dette er musikk du trenger i livet ditt. «Harder» serverer glitrende og dramatisk produksjon inspirert av 80-tallets synthtunge pop”.

Bak Metteson-navnet finner vi skuespiller Sverre Breivik (DNS, Nationaltheatret). Selv om han kun har sluppet tre singler har han allerede rukket å spille i teltet på By:Larm tidligere i år, og var den første artisten som ble sluppet til årets Vill Vill Vest.

Videoen til hans andre singel “Devotion” ble nominert til Beste Video under Kortfilm festivalen i Grimstad, og han jobber for tiden med å ferdigstille debut-EPen i samarbeid med produsent – og låtskriver Vetle Junker, der Matias Tellez er med på miks og mastering.

Nå er Metteson klar for å spille sin første konsert med fullt band i Oslo, der han har med seg Vetle Junker (Verdensrommet, Softcore untd.) på synth, Even Kjelby (Great News, Verdensrommet) på gitar, og Amalie Holt Kleive, Gabriela Garrubo og Ameli Agbota Isungset på vokal.Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Varighet ca 1 time.

Unummererte sitteplasser, garderobe inkl. i billettpris
Aldersgrense 18 år - vergeordning

Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions våren 2021.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside.