Med mindre du er et steinaldermenneske uten sosiale medier, har du garantert kommet over Mrs. Devine, nei, vent – MISS Devine. Nyskilt og større i kjeften enn noen gang!
Som stolt og ferskt medlem av «Divorce-Club-Norway» er hun klar med enda et funklende nytt og frekt helaftens show! Og siden 40% av alle nordmenn er skilt – om ikke dere hadde noe til felles fra før, så kanskje dere har det nå?
For der de fleste deler glossy bilder av seg selv og familien for å fremstå så perfekte som mulig, velger Mimi å gjøre det stikk motsatte. Hun snakker (og lipsyncer) uten filter og er ikke redd for å le – verken av seg selv eller deg. Særlig av deg. Miss Devine er sassy, skarp og sexy og nå er hun single and ready to mingle… Hvordan skal dette gå??!


Drag Queen Mimi Devine (aka Shlomi Ruimi) tok TikTok med storm da hun kjedet seg under lockdown. Hennes første show “All about Mimi” har gjort stor suksess både i Bergen og Oslo det siste året, og skal turnere i Sverige og Norge i 2024.
Mimi Devine – spilling the T on the D… byr på mye tull, en del tøys men også en liten dæsj alvor. For hva gjør man egentlig når livet faller sammen og du plutselig blir presentert for «a whole New world»?
Med seg på laget har hun de deiligste danserne, ville og frie, plukket fra øverste hylle. Kom og del en god flaske «dirty little secrets» med dine beste venner, for en uforglemmelig kveld gjennom mørketiden.

Medvirkende: Mimi Devine, Emma Damskau, Nathalie Adriana, Daniel Elahi, Adrian Bartczak.
Choreography: Mimi Devine, Emma Damskau, Nathalie Adriana, Daniel Elahi
Writers: Lykke Moen, Shlomi Ruimi
Sound: Jørn Lavoll
Video: Yaniv Cohen
Promo Pictures: Pia Rothmann
Costumes: Kristina Sidlauskaite

Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.