Finn tar meg seg sin populære quiz og setter kursen vestover. - Det er på høy tid, sier han og gleder seg til å komme tilbake til Bergen. På 80-tallet hadde nemlig Finn platesjappe i Strandgaten og han savner både folket og været.

Finn startet opp med Pop Quiz på Nrk i 1999 og holder nå en variant av det populære programmet på den raskt voksende kanalen Radio Vinyl - hver lørdag kl. 11.00 presis.

Nå har dere sjansen til å prøve popkunnskapene live på Ole Bull. Ingen begrensning på hvor mange dere kan være på laget. Dere kan gjerne komme alene og prøve dere mot Finn, eller dra med hele gjengen på en vaskeekte underholdende kveld hvor Finn tester popquiznivået og forteller anekdoter fra sin 30-årige "karriere" som musikkjournalist.

Finn lover helt "grei stemning" - det er da noe. Velkommen!

NB! På grunn av uforutsette hendelser er Popquiz på Lille Ole Bull flyttet fra 31. mai 2019 til 18. januar 2020.

Til dere som har kjøpt billett til arrangementet før det ble flyttet: Gjeldende billett kan benyttes på ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgssted innen 07.07.2019. Ticketmaster: tlf. 22 82 81 97. Billettkontoret i Grieghallen: tlf. 55 21 61 50.