I vår legger Kristopher Schau og førsteamanuensis ved universitetet i Oslo Alexander Sandtorv ut på en rundtur i Norge for å hamre inn i dere hvor uendelig mye kjemi har å si for tingene dere omgir dere med. Det er jo overalt. Piffikrydderet? Kjemi. Antibac? Masse kjemi. Lettbrus? Å jada, bøttevis med kjemi.

Etter at Alexander opprinnelig skulle være gjest på Kristophers podcast Rekommandert skjønte de fort at de hadde så mye på hjertet så snart de var i samme rom at de heller kunne lage en egen med podcast sammen, nettopp med navnet "Tingenes Tilstand". De 8 episodene fra første sesong ble sluppet på likt og braste rett opp på topplistene, og både en sesong 2 og 3 er derfor i emming.

Bevæpnet med en bærepose med dagligvarer fra Rema skal Alexander og Kristopher nå ta med seg Tingenes Tilstand ut på landeveien for å gi dere et intensivt påfyll av trivia dere kan plage gjestene deres med så fort dette blir lov igjen. Selv støvet bak kommoden skal under lupen. Det foregår selvfølgelig noen greier inni der også. Vi gleder oss alle til sommeren. Kan like gjerne bli litt smartere mens vi venter.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Servering :
Øl / Vin

Unummererte sitteplasser
Aldersgrense 18 år - vergeordning

Grupper tlf 55216170

.