“Siv Jakobsen er en av de beste vi har” skrev Dagsavisen da hun utga det Spellemann-nominerte albumet A Temporary Soothing i 2020.

Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt noen år tidligere, med EPen The Lingering (2015) og albumet The Nordic Mellow (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden og mottatt rosende ord både for sine utgivelser og opptredener.

De siste par årene har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært å ferdigstille nytt materiale, og albumet Gardening hvor Ane Brun figurerer kom ut tidlig i januar, tett etterfulgt av turné i Norge, England, Frankrike og Irland på våren.

“ Gardening er et slags familie-prosjekt av typen valgt musikk-familie, der jeg fikk med meg en stor håndfull med fantastiske kolleger og venner, både som produsenter og musikere. Resultatet ble både utrolig nært og samtidig veldig stort lydmessig - akkurat slik jeg ønsket. Live vil jeg gjøre mitt beste for å gjenskape denne nærheten. Jeg gleder meg ” - Siv Jacobsen

Vi gleder oss også - velkommen til konsert på Lille Ole Bull!

Denne konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions Vår 2024.Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions våren 2024.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside