MC MAGNUS
MC Magnus spiller endelig sin første headliner-konsert i Bergen!
I August slipper MC Magnus og Mikke albumet «Fri Som Fuglen» på Stundom Records, og det feires med slippkonsert på Lille Ole Bull Scene.

«Fri som fuglen» består av 15 spor med sjeldne samples og vittige bars. Det er moderne old school rap på norsk gjort riktig.
Stemningen er leken og underholdende, men med gjester som KØBER, Simon Alejandro og Tuva Syvertsen er det ingen tvil om at gutta mener alvor. Albumet er produsert i sin helhet av Mikke - samme mann som står bak beatsene på KØBERs kritikerroste «Aldri Ikke Gassed» fra 2021.

Den joviale artisten fra Bergen har gitt ut norsk rap siden 2011. De siste årene har han fått oppmerksomhet med låter som «MC Meg» og gjestevers på p3-listede «KØBER & Tjommi» sammen med KØBER. Sammen har de spilt en rekke solide konserter i Oslo, og nå er det på tide å ta showet med til Bergen.

Hør MC Magnus her:
Spotify


KØBER
KØBER begynte tidlig å produsere beats han kunne rappe over, og en av hans tidligste inspirasjonskilder var Cypress Hill, som kom etter at han stjal farens “Black Sunday”-skive.
Nå lager han musikk med inspirasjon hentet fra blant annet jazz, funk, progrock og alternativ hiphop. Musikken er samplebasert og leken hiphop med fokus på tekst, eller som KØBER selv kaller det, «breial conscious rap».
KØBER er aktuell med debutplaten «Aldri Ikke Gassed», og ble nettopp listet på p3 med singelen «Drømmeland».

Hør KØBER her:
Spotify

Konsertstart : 23:00
Dørene åpner : 22:30
Varighet : 90 min

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 18
Ledsager : Full pris

Adkomst : Vi har et godt samarbeid med CityPark parkeringshus som ligger like ved Ole Bull Huset. Sammen har vi gleden a å tilby alle teater, restaurant – og bargjester på Ole Bull Huset 20% rabatt på parkering i den tiden de er på huset. For å få rabatten må du legge inn reg.nr på bilen på en egen pad/tablet som står ved inngangen til restauranten . Dette kan du gjøre enten før eller etter at du har kjørt inn i parkeringsanlegget, det er kamera som registrerer kjøretøyets kjennemerke ved inn/-utkjøring så begge deler fungerer like bra. På hjemmesiden til CityPark P-hus ( aimopark.no) kan du lese mer om de ulike betalingsalternativene. Har du spørsmål så ta direkte kontakt med CityPark på tlf. +47 21 00 76 70
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja


Arrangørens nettside
MC Magnus på facebook