Gjør deg klar til fantastisk showkveld på Ole Bull Scene lørdag 15. august. Da er det klart for REDNINGSA(U)KSJON SOS Ole Bull! 

Kulturlivet trommer sammen til stor dugnadsauksjon for å hjelpe Ole Bull Huset gjennom en veldig vanskelig korona tid. 

Og sjekk hvem som kommer:

Kevin Vågenes, AURORA, Bjarte Hjelmeland, Linda Eide, Christoffer Schjelderup, Sandra Spjelkavik, Heine Totland, Thomas Sævig, Øyvind Rafto, 5080 Nyhetskanalen, Lykke Kristine Moen, Frode Grytten og Eirik del Barco Soleglad, og Nickolas Main Henriksen.

Det er ikke ofte man finner en sånn gjeng med artister på samme scene, og det er nå kun FÅ billetter igjen  - så hvis du vil få med deg dette live i salen, sikre deg billett i dag! 

Du kan også se dette herlige showet hjemme. Det hele streames live på facebook, bl.a. på siden til Ole Bull Huset og SOS-Ole Bull.

Og ikke minst: Du kan være med og by på mange kule auksjonsobjekter alt nå. Hva med lunsjbesøk av Are Kalvø, guidet tur til Voss med Linda Eide, kaffidate med Kjell Simen fra Parterapi, premiere og premierefest med Julegøy, privat omvisning i Baroniet med Herborg Kråkevik, gitaren til Ylvis fra deres første show på Ole Bull, eller showbilletter og Meet & Greet backstage med Sigrid Bonde Tusvik?

Sjekk ut alle auksjonsobjektene her.

DU kan begynne å legg inn bud allerede i dag, direkte på Auksjonen.no. Følg med auksjonen fra salen på Ole Bull eller via Facebook-siden til Ole Bull Huset.

PS! Du kan også vippse din støtte til Ole Bull Huset fra nå og gjennom auksjonen lørdag 15. august. ALLE som vippser bidrag til nr 617738 er med i trekningen av flotte premier donert til auksjonen. Vi trekker ut 3-retters middag på BARE restaurant, med overnatting på Bergen Børs, bygavekort, overnatting på Hotel Norge med showbilletter, og familiebillett til Dyreparken i Kristiansand.

Sett en stor ring rundt 15. august, og bli med på show og REDNINGSA(U)KSJON!

 

Varighet 2 timer