Live musikk hver torsdag i sommer!

Hele juli og august kan du nyte live musikk på terrassen hos oss. Du kan glede deg til en hel time med deilig musikk og god stemning helt gratis.

Artistene varierer fra uke til uke, og vil bli annonsert fortløpende. Følg gjerne med på facebook så ser du annonseringene etter hvert. 

 

​8. JULI kl 20:00 – SHN // PERNILLE WENSEL

SHN 

Det hele startet med poesi som fanget hans hjerte som et ungt barn, der han begynte å lage sine egne allerede i en alder av 7. Senere i løpet av tenårene var det ganske naturlig at hans håndverk smeltet sammen med Rythm & Beats og ut av dette ble "SHN" født. Med sine powerful tekster og stemme i tillegg til hans fengende karisma, er det umulig å ikke føle med musikken hans når du hører ham. Hans største prosjekt så langt er EP-en hans ”200 Miljarder Stjärnor”, skreddersydd av ulike sjangrer og stiler. I år 2021 har stilen hans utviklet seg til en mer jevn avslappet stemning. Med sangen ”Trappa” (ft. Diza Guava) og ”Lånad Tid” viser SHN en mer melodisk Soul / RnB / Hiphop-side, som er veldig godt likt av lytterne hans. 

SHN har gjennom sin reise vært en del av flere intervjuer, blant disse har vi P3 “Din gata”, hvor han ble intervjuet som “Ukens artist”. Like etter fikk han en artikkel i Kingsize Magazine, Skandinaviens største Hiphop-magasin. 

Det hele startet som en hobby, men SHN følte gleden gjennom kreasjonene sine og tok kontroll over musikkarrieren sin uavhengig ved å forbedre alle segmentene som kreves for at SHN kunne løfte seg i musikkbransjen, og kontinuerlig få ut ny musikk med en slags ny vri

 

Pernille Wensel 

18 år gamle Pernille Wensel fra Bergen kaller seg selv en håpløs romantiker, og er hodestups forelsket i store popballader. Med sin særegne lyse og fortryllende stemme, har hun en helt unik evne til å gripe lytterne. Siden debuten i november, har Pernille Wensel sluppet 4 singler, og i høst kommer EP´en «Heavenly things».

 

 

 

​15. JULI kl 20:00 – JONAS LOVV // SPECIFIC MOMENTS

JONAS LOVV 

Det er ikke bare i musikken JONAS LOVV(26) fra Bergen uttrykker sterke følelser. Han har alltid hatt en brennende lidenskap for mote, med et klart mål om å bryte med de kjønnede, seksualiserte klesnormene.

Det er noe veldig fascinerende og spennende med kontrastene når det feminine og maskuline møtes”. Han oppfordrer til å tørre å være seg selv, og ikke la andre sette grenser for hvordan man skal uttrykke seg. 

I mai debuterte JONAS LOVV med poplåten “Blind”. I kjølvannet av et vondt brudd synger han om et knust hjerte og tvil på egen evne til å elske uten frykt for å nok en gang “fucke opp” og ødelegge alt. Det såre og rå møter det store og spektakulære. Ikveld får vi høre debuten samt kommende låter!


 

 

Specific Moments 

God stemning smitter! Specific Moments svinger mellom sjangrene pop, funk og rock, og synger om samfunnsproblemer og å se lyst på fremtiden. Med bandets gitardrevne låter, optimistiske tekster, fengende melodier, store spilleglede og lekne humor tar det ikke lang tid før allsangen sitter løst og dansegulvet koker.

​Specific Moments har spilt en rekke konserter med godt besøk og ekstatisk publikum, bl.a på festivaler som Bygdalarm, Tall Ships Races og Djupavikfestivalen. Sommeren 2019 tok de sine første steg ut av landet, med konserter og radiospilling i bl.a Finland og Latvia.

Høsten 2019 slapp de sin første EP "1234" som ble feiret med en utsolgt releasekonsert i Bergen. Nå er gjengen i studio igjen og spiller inn ny musikk som de lover vil sette dansefoten i sving- i ekte Specific Moments ånd. 

Denne kvelden får vi høre gamle og kommende låter i akustisk format, med Martin Meneilly og Simen Årdal!

​22. JULI kl 20:00 – MARTINE SEIM // FATIMA REVNE

Martine Seim 

Pandemi, russetid og singeldebut definerte fjoråret for 20 år gamle Martine Seim fra Bergen, og sistnevnte til svært god respons. Bl.a sier Bergensmagasinet "hun har den rette sårheten, lekkert pakket inn i et elektronisk bakteppe", og svenske Popmuzik sier "Om du gillar topplistepop med stark röst – tänk Zara Larsson, så har du ett hum om hur bra hon låter".

​Artisten har det siste året vært travel med online konserter på bl.a Ole Bull scene og Bergen Digitalfestival, samt flere radiobesøk hos bl.a 5000Bergen og NRKVestland, og jobber nå med innspilling i Tomtomstudio (L.U:N.A, Dårlig vane, Kamara, Lars Vaular, Kamelen, Hedda Mae m.fl) av sin kommende EP "Post-breakup" som slippes i høst.

Martine Seim føler seg mest hjemme i elektropop-sjangeren der hun kan uttrykke seg med både "trøkk" og « ttitude». Hun har mye spennende på gang fremover også; bl.a musikkvideo og samarbeid med spennende artister i Oslo.

 

 

 

FATIMA REVNE

Som en up-and-coming RnB/pop-sanger, har Fatima Revne siden barndommen hatt en stor entusiasme for musikk - som er godt reflektert gjennom en sterk stemme, imponerende låtskriving og lidenskapelige sceneopptredener.

Ved siden av sykepleier-karrieren, har Revne gitt ut en liste singler, blant annet “Feel Good” - som var et samarbeid med den norske produsenten og DJen WNDR. Singelen fikk god oppmerksomhet, og ga karrieren hennes et større preg av pop.

Fatima har idag hatt 4 singler listet på New Music Friday Norway, inkludert «Deg», «Liker det», «Krydder» og «Falle». Og med hennes nye singel «Falle», fersk i alle streamingtjenester og i NRK P3s Urørt, har Fatima Revnes lidenskapelige stemme en stor fremtid i musikkindustrien. 

 

​29. JULI kl 20:00 – ANDREA // RINE

Andrea 

Andrea er norsk med chilenske anelser, og vokste opp i Spania, noe musikken hennes reflekterer godt. 
Alt startet med en ukulele til julegave, som senere utviklet seg til synging, gitar og låtskriving. 
Inspirert av Bruno Mars, Gloria Estefan, og alt av Star Wars soundtracks har Andrea et veldig bredt spekter i hva hennes musikk og sound leverer. 

Andrea slapp sin debut singel «Dumb» i november 2020 som gikk rett inn på P3 lista og har ligget der siden. I disse dager jobbes det med å ferdigstille et fullt album, med tilhørende singler som vil bli sluppet fra høsten av. Albumet er produsert med onkel Andre Lindal (Justin Bieber, Britney Spears, Maroon 5). 

Med mange daglige identitetskriser og en absolutt elsk til livet synger hun seg gjennom det meste som gjenspeiler seg godt i musikken. Til daglig studerer hun låtskriving og produksjon i London.

 

RINE 

Rine er en 19 år gammel sanger og låtskriver fra Bergen. Med sin såre vokal og gjennomtenkte tekster forteller hun historier som fanger lytterne fra første stund. Hennes andre singel «Aftermath» ble sluppet i mai.

 

 

 

Andre datoer: 

​5. AUGUST kl 20:00 TBA

​12. AUGUST kl 20:00 TBA

​19. AUGUST kl 20:00 TBA

​ONSDAG ! 25. AUGUST kl 20:00 TBA