Vanligvis forteller vi om oss selv i det beste lys. Men bak suksessene finnes det også en B-historie. Hvor ikke alt har gått som vi kunne ønske. Hvor vi har gjort feil, og kanskje tvilt på oss selv.

Møtet er gratis og åpent for alle!

Denne kvelden møtes vi i vår felles menneskelighet og feirer B-historiene våre! Og vi får et innblikk i hva som skjer på en arbeidsplass og i en ledergruppe når vi våger å vise sårbarhet.

Pecha Kucha (japansk for “chit chat”) er en fengende, visuell og inspirerende måte å fortelle historier på. Formatet er enkelt: 20 billedslides – 20 sekunder per slide. Så enkelt! Så engasjerende!

Musiker og Fargespill-leder Ole Hamre, sjefsredaktør i BT Frøy Gudbrandsen, bareier Alexander Arnø, Brann-leder Mette Hammersland, Thommessen-leder Trond Hatland, Rambøll-leder Montserrat Telseth, tidl. generalsekretær i Idrettsforbundet Inge Andersen, Akvariet-leder Aslak Sverdrup og Vizrt-leder Petter Ole Jakobsen er blant de som deler sine B-historier. Musiker Endre Nordvik underholder. Bård Fyhn fra NHH rammer det hele inn faglig - hva skjer med tryggheten og prestasjonene i team på arbeidsplassen og i lederrollen når vi våger å vise sårbarhet?

Møtet er gratis og åpent for alle!