Tre drinker til Askepott - Julespesial med Teater Pappvin Bergen

"Tre drinker til Askepott" TEATER PAPPVIN BERGEN, gjengen bak suksessen “Friends - The One Where Everyone Drinks” som har blitt spilt på Lille Ole Bull én gang i måneden siden mars, er nå klare for sin store julespesial - TRE DRINKER TIL ASKEPOTT , basert på hele Norges favoritt-julefilm, “TRE NØTTER TIL ASKEPOTT!” 

 "Tre nøtter til Askepott”, den fantastiske filmen vi alle elsker, er en østtysk-tsjekkoslovakisk eventyrfilm fra 1973. Filmen har blitt vist på NRK flere ganger mellom 1975 og 1994, og hver julaften siden 1996. Tre nøtter til Askepott er også fast julefilm på TV i rundt 15 land, hovedsakelig i Vest- og Øst-Europa. Da NRK ikke sendte den et år, ble det nærmest krisetilstander i Norge. Og nå skal den fremføres i sin helhet som improshow og drikkelek!

For folkens - konseptet er følgende. Vi samler en gjeng skuespillere. Gir dem roller og fullverdig manus i den ene hånden. Et glass i den andre. En aktørene velges ut som Spielmaster og har ansvaret for å lede både publikum og skuespillerne gjennom kvelden - hvem vet hvilke utfordringer Spielmaister vil utsette sine stakkars skuespillere for? Må prinsen snakke samisk? Må Stemoren rappe? Må Ronnie Mega Herdlevær spille Rozarka? Skal det drikkes hver gang noen roper “LEKSENE?!” 

 For dere -dette er en drikkelek, både for skuespillerne og publikum. Med andre ord -ALT kan skje. 

Kom i julestemning og møt igjen Askepott, Prinsen i åletrange tights, Den Onde Stemoren (som åpenbart er fra Bergen siden hun går rundt med paraply på hode)t og fortelleren som aldri kommer ut av stemmeskifte på Lille Ole Bull 13 Desember. 

Stemingen har stått i taket på de tidligere forestillingene til Teater Pappvin Bergen gjengen og salen har vært fullstappet - så hiv på deg en "ugly christmas sweater" og kom å ha tidenes opplevelse og kanskje julebord med vennegjengen med oss på Lille Ole Bull. Vi elsker Askepott, Tsjekkisk Tv og Nostalgi. 

"SÅ! Spill!” som hoffmarskalken sier når ballet åpner.