Å se Razika live ble vendepunktet for jentene i bandet Vepsestikk, som umiddelbart bestemte seg for å starte band.

Bandet hadde sine første øvinger i 2019 og siden da har de rukket å spille på UKM, Feriekolonien, RAUS Festivalen og Hulen, samt varmet opp for band som Romskip og Great News.

I 2022 vant Vepsestikk årets Eggstockfestival og spilte kort tid etter på bransjefestivalen Vill Vill Vest, der en forbauset og entusiastisk Einar Engelstad skjenket dem seks hjerter for konserten. Bergenfest var også tilstede på konserten og booket dem raskt inn til Bergenfest 2023. Bandet fikk masse skryt for sin opptreden, og musikknyheter skrev blant annet:

“Det er lett å undervurdere unge jenter på instrumenter, men Vepsestikk burde tas på alvor. Det relativt unge bergensbandet gjorde en fantastisk jobb med å overbevise folk som vanligvis heller hører på listepop om seg selv og musikken sin. Vepsestikk har med sin alternativ rock vist at de har stort potensiale”

Med elementer fra punk, jazz og progrock, byr Vepsestikk på et spennende heksebrygg av improviserende trompeter, melodiøs bass og groovy rytmer. Vepsestikk jobber nå med sin debut-EP som slippes i nær fremtid. Sørg for å få med deg en av Bergens mest interessante nykommere på Lille Ole Bull Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions høsten 2023.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside