Dette er scenen for uforglemmelige opplevelser du ikke finner noe annet sted. Lille Ole Bull er en intim scene og nattklubb, som gir deg latterkuler, nære og heftige musikalske øyeblikk, gode samtaler og utslitte dansesko.

Når du stiger inn i de innbydende lokalene ønsker våre dyktige bartendere deg velkommen, og du kan synke ned i en myk sofa med noe godt å drikke. Enten du har kommet for å se en av de mange forestillingene og konsertene vi setter opp året rundt eller for å danse deg gjennom natten, så har du kommet til det rette stedet. For Lille Ole Bull er mer enn en scene - det er en opplevelse.

Husk å få med deg våre meget populære fredagskvelder på Lille Ole Bull. Hver fredag kan du bli med på alt fra ellevill cubansk dansefest på Lille Havana eller hysterisk underholdende karaoke med en twist på Kara-Okey. Eller FabFriday med burlesque eller maskerade. Kom tidlig - her blir det fort fullt!

RESERVER BORD I STORM brasserie

Barn 0-3 år

På grunn lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.

Under 18 år

Ønsker du å invitere med barn/ungdom under 18 år til et show eller en forestilling hos oss? Benytt vergeskjemaet i lenken under. Egne regler gjelder for konserter.

 

vergeskjema