Storm Bar

Storm Bar er det perfekte samlingspunkt, enten du skal ta et glass med venner før og etter forestilling eller bare nyte våre gode drinker i hyggelig selskap.

I baren kan du velge å sitte ute på vår populære terrasse, som selvsagt er oppvarmet så den kan benyttes året rundt. Eller du kan trekke inn i varmen og de dype sofaene og innbydende sittegruppene. Skulle sulten melde seg, så har vi også en meny med Små doser i baren. Her får du barsnacks og småretter som går godt til drikken din.

Helgen starter du i Storm Bar, på vår populære Endelig fredag, hver fredag fra kl 15-18 med hyggelige priser. På lørdager inviterer vi til Lørdagssalong på dagtid, der du får herlig underholdning i lune omgivelser fra vår lille barscene. Følg med på våre facebook-sider, for på barscenen dukker det opp spennende pop-up underholdning med jevne mellomrom, og dét vil du ikke gå glipp av

RESERVER BORD 

Lørdagssalongen med Tonje

Hver første lørdag i måneden klokken 14:00 i Storm Bar. Gratis inngang.

 

Storm Bar inviterer til Party Brunch

Siste lørdag i måneden gjør vi lokalet klart for formiddagsfest. 
Med DJ Sam Marriott og egen party brunch meny sørger vi for å vise at sprudlende dagtid er undervurdert.

Gjør deg klar for en vidunderlig dag med nydelig mat og herlige mennesker. 

Dette er mer enn en brunsj - dette er en happening.

Opplev Fotball-VM midt i Bergen sentrum! STORM BAR på Ole Bull Huset inviterer til fotballfest hver kampdag fra 14. juni til 15. juli.

 

STORM BAR forvandles til det absolutt beste stedet for å oppleve VM-festen, stemningen og kampene under Fotball-VM 2018.

Følg med på facebook-eventet for oppdatert program og konkurranser. 

Bordreservasjon eller spørsmål hos kim@olebullscene.no el tlf. 92460395.