Meny Storm Brasserie

 

Lunsjmeny

A la carte 

Forretter

 

Vitello tonnato - Roastbeef av kalv med tunfiskmajones, parmesan og fritert kapers   (1, 2, 6, 9)                 

129,-

 

Edel Maries julesylte med bakt rødbet, syltet agurk, rugchips og persillemajones (2, 9)       

129,-

 

Edel Marie var moren til kjøkkensjefen vår. En flott dame fra Stord som visste hva hun gjorde på kjøkkenet

Vi er så heldige å få bruke noen av hennes oppskrifter hos oss. Vel bekomme!

 

Grønt & godt

-Ingen grønnsaker ingen dessert!

 

Salat med røkelaks fra Bergen Røkeri servert med tzatziki, tomat, syltet løk og avokadokrem (1, 3a, 6)   

189,-

 

Asiatisk kyllingsalat med marinert rødløk, syltet ingefær, cashewnøtter, mango, karriaioli (2. 3c, 4, 10,11a)         

199,-

 

Småretter

 

Storms hamburger av storfe, hjemmesyltet agurk, cheddar, bacon, salat, tomat, løk, pommes frites og hjemmelaget ketchup (1, 2, 3a)

199,-

Merk: Burgerbrød kan ha spor av 3c, 10, 11b-c-f, 13    

 

Kremet fiskesuppe garnert med fisk og grønnsaker (1, 3a, 6, 7, 8, 9)                                   

179,-

 

Hvitvinsdampede blåskjell i kremet saus med chili, ingefær og hvitløk (1, 3a, 7/8)                       

 179,-

Med pommes frites  + 35,-

 

Fra land

 

Hjortefilet med rosenkål, bacon, stekt sopp, persillerotchips, tyttebær, stekte poteter og sjysaus (1, 5, 9)

345,-

 

Confitert svineribbe med karamellisert aprikos, rødkål, brent purreløk, stekte poteter med hvitløk- og rosmarin og soyasjy (1, 3c, 5, 9, 10)

325,-

Pinnekjøtt med kålrabistappe, kokte poteter og pinnefett (1)                    

420,-

 

Fra havet

 

Torskefilet med kongeøsterssopp, gulrotpure, syltet rødbet, persilleolje og kokte poteter (1, 6, 9)  

                                                                 325,-                                                                 

 

Lutefisk med gul og grønn ertestuing, baconfett, to typer sennep og kokte poteter (1, 4, 6)       

420,-

Én servering. Lutefisken er laget på skrei, skinn og beinfri

 

Dessert

-Livet er kort. Spis alltid dessert …

 

                                  Pannacotta med salt karamell (1, 11c)                                 

 115,-

                         Edel Maries multekrem servert med krumkake og marinerte multer (1, 2, 3a)               

125,-

 

                                         Husets ostetallerken med honning, nøtter, chutney og brød (1, 2, 3a,11b)                                          

129,-

 

  «Snøstorm». Vår hjemmelagde is. Spør din servitør om utvalg og allergener             

per kule       45,-

 

Barsnack

 

                             Fritert kylling med chilikaramell (1, 2, 3a, 5)                            

139,-

                                  Spekeskinke med brød (3a)                                    

129,-

                                                                          Oliven med chiliolje                                                                             

65,-

Allergener:

 

1.melk/laktose 2.egg 3.gluten: a) hvete b) rug c) soya d) bygg 4.sennep 5.selleri 6.fisk 7.skalldyr 8.bløtdyr 9.sulfitt 10.soya

11.nøtter: a) cashewnøtter b) valnøtter c) hasselnøtter d) pinjekjerner e) mandler f) kastanjer 12.lupin 13.sesamfrø 14.peanøtter