Denne kvelden tar Heidi Lambach deg med på en fargerik musikalsk reise sammen med de eminente musikerne Helge Lilletvedt (tangenter) og Ole Amund Gjersvik (bass).  

Du vil få høre Heidis aller nyeste utgivelse; singelen Et Lysere Sted, som slippes dagen før konserten. I tillegg til Heidis egne låter vil det fremføres kjente og kjære viser, pop, musikaler, showlåter og jazzballader. Hjertelig velkommen til en inspirerende konsertopplevelse som stråler av livsglede, energi og hjertevarme! 

Heidi Lambach berører stadig flere hjerter med sine sterke låter og strålende sceniske tilstedeværelse. Hun er låtskriver, sanger, musikalartist og multi-instrumentalist, og har levd av å være utøvende artist på fulltid siden 2010. De siste årene har hun turnert i store deler av Norge med egen musikk, og hun har hatt solistroller i flere store musikalproduksjoner. I 2021 gav hun ut soloalbumet «Hjerter Som Vil» til strålende mottagelse blant publikum. På konserten får du høre flere smakebiter fra hennes kommende album som gis ut i 2024. 

Ole Amund Gjersvik er utdannet kontrabassist og har en helt spesiell evne til å lytte, improvisere og sette spennende musikalske signaturer på musikken han fremfører. Han er kjent både som soloartist og som bassist i blant annet Trang Fødsel og i Rune Larsens Lollipop. Gjersvik har spilt med artister og band som Kaizers Orchestra, Britt-Synnøve Johansen, Ivar Medaas og Ove Thue. Han er også en aktiv studiomusiker, teatermusiker og komponist. 

Helge Lilletvedt sitt vare og varme musikalske uttrykk har gjort ham til en av de mest ettertraktede pianistene i Norge. Han er kjent for sitt samarbeid med Herborg Kråkevik, og har turnert i Norge og Danmark med blant andre Vamp, Dagsland/Krüger og Anne Dorte Michelsen. Siden 80-tallet har han jobbet ved Den Nationale Scene som kapellmester, komponist og arrangør. Han har også medvirket som musiker på en lang rekke plateinnspillinger og skrevet strykearrangementer for TrondheimSolistene. 

Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.