Ledige stillinger

 

Kokk


Vi er på utkikk etter en ny kokk til teamet vårt på Storm. Er du en erfaren kokk, interessert i nye utfordringer og åpen for å lære? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Eventuelle spørsmål, søknad og CV sendes til: daniel@olebullhuset.no

///

We are looking to hire a new chef for our team at Storm Brasserie, located in the heart of Bergen. Are you an experienced chef, interested in new challenges and open to learning new skills? We would love to hear from you!

Inquiries are sent to:  daniel@olebullhuset.no

 

 

Servitør/Bartender

Deltid

Stillingsbeskrivelse

Ole Bull huset inkluderer to scener, en bar, en nattklubb og en restaurant. I dag foregår en stor del av Bergens pulserende kulturarrangementer her; alt fra konserter med landets største artister til byens kommende revystjerner.

På Ole Bull inspireres vi av folk som går mot strømmen, som har tro på det de gjør og det de vil formidle. Om man er nykommer eller superkjendis spiller ingen rolle – alle ivaretas på samme måte. Å gi folk gode opplevelser er det beste vi vet!

Nå søker vi både servitører, verter og bartendere til vårt team.

Vi søker deg som;

  • Brenner for service
  • Liker å jobbe i team
  • Liker varierte arbeidsoppgaver og arbeidstider
  • Er blid og imøtekommende
  • Løsningsorientert
  • Behersker skandinavisk

Kjenner du deg igjen? Send oss søknad til catharina@olebullhuset.no

Velkommen til oss!

 

 

Ole Bull Huset er et av Norges største privat teater og en foretrukken arena for Norges største artister. Ole Bull Huset ligger svært sentralt plassert i Bergen sentrum, og med to scener, to barer og én restaurant er det Bergens største underholdningshus.