Gi et gavekort til en du er glad i.

 

Kjøp et gavekort til Ole Bull Huset – her får du alt det beste under samme tak!

Gavekortene våre kan brukes på hele Ole Bull Huset; i alle barer, i restauranten og til å kjøpe billett til forestillinger eller konserter. Vennligst merk: fysiske gavekort kjøpt på Ole Bull Huset kan ikke per dags dato brukes på billettkjøp, bare mat og drikke. 

Kjøper du gavekort elektronisk kan du få det tilsendt som:

  • Gavekort som pdf sent på e-post
  • Sendt til mottager som sms med link til gavekortet
  • Sendt "in-app" til egen app el. DiggEcard appen
  • Fysiske gavekort sendes i posten til mottaker

 

Hvordan kjøpe elektronisk gavekort

Velg summen du ønsker på gavekortet og legg gjerne ved en personlig hilsen i form av tekst, bilde eller video. Legg så til mottakers telefonnummer, og avslutt med å legge inn din egen kontaktinformasjon og betalingskort. Du kan også skrive ut en PDF med din hilsen og bilde, denne blir sendt på e-post når kjøpet er fullført.

 

Hvordan kjøpe fysisk gavekort

Ønsker du et fysisk gavekort i hånden med en gang, er du hjertelig velkommen til å komme innom oss og kjøpe det i Storm Brasserie i 1. etg.

 

Hvordan bruke gavekortet på billett til forestilling eller konsert

Hvis du ønsker å bruke gavekortet ditt på å kjøpe billett til forestilling eller konsert, så kontakt vårt billettkontor Revy & Teaterservice. De ordner billetter og trekker beløpet direkte fra gavekortet (evt. restbeløpet kan selvsagt brukes i restauranten eller i barene på Ole Bull Huset). Kontaktinformasjon til Revy & Teaterservice er:

Tlf: 09901

Mail: post@revyogteater.no