En av Norges fremste komikere og skuespillere, Bjarte Hjelmeland, er endelig tilbake og klar for å nok en gang gi publikum latterkuler og tårer i øyekroken! I skillet mellom høykultur og folkelig fjas finner vi Bjarte, som er alene hjemme og inviterer publikum inn i sin egen stue. Det ligger an til vinterens store hjemme alene-fest når Bjarte inntar Ole Bull Scene januar 2025 med sitt splitter nye humorshow.

I Bjartes fjerde humorshow får publikum oppleve ham for alt han er verdt - ellevill, varm, musikalsk og morsom. Samtidig får han vist mer av sin personlige side ved å mimre, reflektere og fortelle til tider hysterisk morsomme historier fra sin imponerende karriere og liv - på sitt varme og underfundige vis.

Bjarte har hatt stor suksess med sine tidligere humorshow “Gu Kor Gøy” (2013), “I Lånte Fjær” (2016) og “JA!” (2019), som til sammen solgte over 160.000 billetter. Han har også høstet flere komipriser for de tidligere showene sine hvor det har haglet med 5-ere og 6-ere på anmelderteningene. 

Velkommen til vinterens store hjemme alene-fest med Bjarte Hjelmeland på Ole Bull Scene fra 18. januar.