Folk-pop bandet Days of August har etter flere år i studio endelig begynt å slippe ny musikk. Bandet er aktuelle med albumet 'Postcards' som slippes 15. september. I den anledning legger de ut på slippturné og spiller på Lille Ole Bull i Bergen mandag 25. september.
Flere av singlene fra albumet har allerede fått svært gode anmeldelser i VG og Aftenposten, listing på P3 og plasseringer i store Spotifylister. Musikken beskrives best som varm, nostalgisk og mektig. Inspirert av artister som Bon Iver, Ben Howard og Novo Amor.
Live lager bandet en magisk, men jordnær, stemning som gir en mektig og frisk konsertopplevelse!

Mer om Days of August:
Indie-folk trioen Days of August fra Rogaland, bestående av Frank Christian Brambo, Espen Alsvik og Mathias Helvig, har siden starten i 2018 gitt ut mye musikk i et hyppig tempo. Allerede høsten 2020 hadde bandet gitt ut tre EP`er (After Twelve, Into the Valley, Going Where we Belong) og ett fullt album (Staring Empty at the Moon).
Responsen på musikken har vært fantastisk, med masse radiotid i innland og utland, over 6 millioner avspillinger på Spotify, månedens urørt på P3 i mars 2020, i tillegg til bruk i flere tv-serier og reklamer. Låten deres Homeplace ble veldig aktuell igjen da den ble brukt i APPLE+ dokumentaren «REAL MADRID, UNTIL THE END» som hadde premiere 10. mars i år.
Bandet lager vakre lydbilder og tekster som bygger på følelser, nostalgi og spennende historier. Nå er de igjen aktuelle med ny musikk!


------
Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.