Her er det bare å lene seg tilbake og le, lære og kanskje gråte litt over menneskets universelle tilbøyelighet til å rote det til.
Skal han akseptere utroskapen? Skal hun ødelegge ekteskapet på grunn av en gammel flamme? Skal hun fortelle hemmeligheten om flørten med mannen til bestevenninna?
I dette showet kan du være med å avgjøre tidløse samlivsdilemmaer! Basert på ekte, innsendte spørsmål til Klara Klok på femtitallet, vil psykologene Catrin Sagen og Frode Thuen sammen med komikerne Christopher Schjelderup og Camilla Olsen komme med de beste argumentene for og imot dilemmaer. La deg overraske, fascinere og inspirere av fortidens og nåtidens svar på menneskets tidløse utfordringer.
Her vil du kunne høre dagens eksperters ufiltrerte syn på tidløse samlivsutfordringer. Psykologer og komikere kan trygt slippe seg løs, og gi sine råd uten hensyn til innsender eller samtidens politiske korrekthet. Kanskje finnes det tapt visdom fra en annen tid, der man først bare ristet på hodet? Kanskje ikke.
Til syvende og sist er det opp publikum som svarer. Kan man skille mellom gull og gråstein i samlivsrådenes røys?
Showet ledes av forlegger Kristoffer Gaarder Dannevig og er basert på boka Er Klara Klok.