Denne konserten vil bli avholdt som planlagt med begrenset kapasitet i salen. De billetthavere som blir berørt av dette er blitt kontaktet. 

Det er også satt opp EKSTRAKONSERT kl. 20:30. 

Eva Weel Skram

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», «Kom igjen» og «Tru», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. På nyåret slipper Skram sitt andre album med norske tekster som hun tar med seg ut på veien vinteren og våren 2021. Dette ser hun frem til. «Eg gledar meg til å reise ut igjen og spele både gamle og nye låter!» Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum. Året 2020 avsluttet Eva på mesterlig vis, med sin første juleturné og hele 40 konserter–og det i en periode preget av strenge restriksjoner for kulturarrangementer landet rundt. I 2021 blir det både nytt album, og gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!Dørene åpner kl. 17.00
Konsertstart kl. 18.00

Sittende unummerert
18 års aldersgrense


Ingen rabatt for ledsager


På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.