Fløi er et bergensband etablert i Oslo som speller indie poprock. Fløi tar den nostalgiske lyden av Bergen, og slipper den ut med en moderne vri. 

I 2023 slapp Fløi musikk for første gang, og bandet fra Bergen imponerte flere. NRK P3 Urørt har trukket frem bandet som en av Urørt-artistene å se opp for i 2024. Hos P3 ble Fløi beskrevet som “Arven etter bergensbølgen”, og låten “Fri som fuglen” ble listet hos samme kanal i flere uker. 

De tre første singlene «Innefeber», «Hon» og «Eget sinn» ble spilt på NRK P13. Låtene har blitt beskrevet som “Aldeles Nydelig” og “Strålende” av P13s musikksjef, Kristin Winsents. Begge singlene “Sherlock” og “Rollespill” har også blitt spilt av NRK P13.  

Etter slippet av låten “Rollespill” i februar spurte Radio Revolt: 

“Er det Fløi som leder den neste generasjons Bergensrock?” og svarte “Det kan godt være! Med «Rollespill» brygger bandet på noe stort.”  

Bandet solgte ut Parksalongen i det som var deres første egne konsert. Fløi har også spilt på John Dee, Novafest og flere ganger på Hulen i Bergen. Fløi spiller på Lille Ole Bull 12. november 2024!

Fløi er: 
Brede Bleiklie Thomassen (gitar/vokal/produsent/låtskriver) 

Endre Abildsnes (bass/låtskriver) 
Kristian Vigmostad (trommer) 

Sindre Larsen (gitar) 

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions Høst 2024.