Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio, er klare med en forestilling på Lille Ole Bull scene i november 2022.

Det skal bli både sang, musikk og lyrikk og nok ikke så rent lite latter heller. Årsaken til navneskiftet er ganske enkel, som GB sier, “med trio i navnet føltes det som at vi var så veldig få. Nå er vi mange flere og det er deilig”. Vi håper, tror og vet at det blir mange som kommer på Lille Ole Bull i høst for å oppleve hele gjengen i fri utfoldelse.

Musikken er melodisk, vakker og groovy, med trestemte koringer og variert instrumentering. I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Orkesterets spennende musikalske arrangementer gir også plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, de koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med disse musikerne omtales av flere som ”ren terapi av absolutt høyeste karakter”, og publikum får mulighet til å både le og gråte.


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:30
Dørene åpner : 18:00

Varighet : 75 min

Aldersgrense : Ingen aldersgrense

Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei