HM Johnsen gjeninntar scenen etter pandemi-pause. Indie Rockeren kommer til Ole Bull Scene 01. oktober 2021.

Som for så mange andre satte Covid kjepper i hjulene for turnering og live-spillingen til HM Johnsen, både i og utenfor Norge. I løpet av året som har gått har både isolasjon og nedstengning ført med seg ny musikk og en spennende ny sound. Den sist singelen “Build the Sky” er et produkt av dette og mer kommer det. Neste singel slippes Oktober 2021.

HM Johnsen er en norsk Indie Rock låtskriver og artist som de siste årene har tatt steget fra Bluesverdenen, via Rock, inn i eksperimentell Indie Rock. Han var tidlig ansett å være et stort gitartalent og har med årene utviklet seg til å bli både sanger og låtskriver så vell som gitarvirtous. Innen 2017 hadde HM Johnsen sluppet sitt første album “Chased”, et album fullfinansiert av midler fra næringslivet og private sponsorer fra hans hjemsted. NRK viste interesse for musikken og historien. Saken om at en 19 åring hadde fått økonomisk hjelp til å lage et album tok HM Johnsen først til Abbey Road Studios for mastring og deretter nasjonal kringkastning. Senere i 2017 ble HM Johnsen kåret til årets “Norsk Blues Union Artist” under Notodden Blues festival. Med seg førte spillejobber i inn- og utland gjennom hele 2018.

Etter et travelt reiseår bestående av spillejobber i Bluesmiljøet var det tid for en forandring. Bluesen som så langt hadde vært en stor del av identiteten og hverdagen til HM Johnsen måtte bli til noe nytt. -En indre trang til å utforske ny musikk fikk komme frem. Han bestemte seg for å reise til Berlin for å være der over en periode. Oppholdet resulterte i en ny E.P. skrevet på to uker av en ny-inspirert HM Johnsen. Hele E.P.`en “Serenity” med blant annet “Stay Within Range” og tittellåt “Serenity” er inspirert av flotte Berlin, dens kultur og fritenkende innbyggere. Etter returen hjem til Norge stod et nytt band med nye fantastiske musikere for tur.

Med seg har HM fire musikere i ryggen, og en kan som vanlig forvente et show med full innlevelse og store arrangeringer fra første til siste låt. Samme gjengen har spilt flere konserter i Norge, og har nylig avlyst turnè i England. HM Johnsen har blitt omtalt i inn og utland som noe spesielt og eget, og en kan forvente live-musikk av absolutt internasjonalt kaliber

“Et fyrverkeri av en konsert” - FESTIVALGUIDE.NO
“Masterful music making at its best.” - SUBBA CULTCHA MAGAZINE
“A singer-Songwriter with an extraordinary talent for a number of different styles” - YORK CALLING UK
Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00

Servering :
Alle rettigheter

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Aldersgrense : 18

Arrangørens nettside : www.olebullhuset.no
Ledsager : Full pris

Arrangørens nettside : www.olebullhuset.no